Koli VisitKoli on Facebook
fi | en | ru

Koli Camping

Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,5 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa.

Sähköpistokepaikkoja 55 kpl, laituri, poijukiinnitysmahdollisuus, veneenvuokrausta, veneenlaskupaikka (sorapohjainen). Peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, kemsan ja harmaavesien tyhjennyspisteet, Wi-Fi, kioski, tulentekopaikat. Rantasauna yksityisvuoroilla. Jalkapallomaali, koripallokori, lentopallo/beachball-verkko, keinu, hiekkalaatikko ja trampoliini.

1,5km päässä tarjolla Kolin alueen suurin majoituskapasiteetti Loma-Kolin mökkialue. Mökkivaraukset leirinnän vastaanotosta tai netistä.

Leirinnästä on veneellä n.15 minuutin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Kärängän patikkapolulle Pielismaisemilla suoraan alueelta. Reitti noin 6km tai pururata urheiluun 4,5km. Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7 km tai yläparkkiin 9 km. 

Leirintäalueemme on tarjonnut yksinkertaisen ja kauniin kokemuksen kävijöilleen jo 52 vuotta. Lämpimästi Tervetuloa!  

Tykkää meistä myös Facebookissa: Koli Camping - Holiday Koli Camping - Loma-Koli Camping. Monta nimeä - yksi ja sama paikka!

Aukioloajat, hinnat ja paikkavaraukset tästä.