Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Lapsen kanssa ladulle? Vuokraa Fjellpulken

  • Lapsen kanssa ladulle? Vuokraa Fjellpulken

Hiihtoreissuille lapsi mukaan turvalliseen Fjellpulkeniin!

Vuokrahinnat:
30 euroa/päivä, kuljetettuna mökillesi 45 euroa/päivä
100 euroa/viikko, kuljetettuna mökillesi 115 euroa/viikko

Kysy Fjellpulkenin saatavuutta info@visitkoli.fi tai puhelimitse 020 735 2300. Fjellpulken noudetaan Koli Camping Merilänrannasta, Hiekkaniementie 12.

Fjellpulken lastenahkiosetissä on mukana ahkio lämpöeristetyllä matolla, suojapeite, tuulilasi, selkänoja, kaatumissuojat, vetovaljaat sekä vetorunko. Fjellpulken on moninkertainen testivoittaja erittäin kovan laatunsa ansiosta - Fjellpulkenin lastenahkiossa on ominaisuuksia, jotka takaavat lapsesi turvallisuuden mäkisemmässäkin maastossa.

Lasikuituvahvistettu polyesterinen ahkio on kevyt ja helppo vetää. Ahkiossa on turvallisuutta lisäävä tuulilasi korkealaatuisesta polykarbonaatista. Tuulilasin alumiiniset vahvistukset takaavat lapsen turvallisuuden. UV-suojattu tuulilasi taittuu lapsen suojaksi mahdollisissa ahkion kaatumisissa. Ahkion ulkosivuilla on kaatumista ehkäisevät kaaret. Jos ahkio kuitenkin jostain syystä pääsisi kaatumaan, toimii tuulisuojus lapsen turvana. Ahkion kaatuessa se kaartuu selkänojaa vasten ja lapsi jää ahkion sisään turvaan.

Ahkion suojakangas on veden- ja tuulenpitävää, mutta silti hengittävä. Siinä on integroitu myrskykuomu. Jos keli muuttuu pahaksi, suojakangas on mahdollista nostaa ylös, jolloin sivutuuli ei pääse lapseen käsiksi. Suojus on mahdollista nostaa kiinni tuulilasiin, jolloin lapsi jää sisätiloihin nautiskelemaan mukavasta kyydistä. Ahkion sisällä on pehmeä vettä hylkivä ja lämpöeristetty matto, jossa on liukumista estävä pinnoite. Säädettävä selkänoja on tehty pehmeästä lämpöeristävästä vaahtomuovista. Selkänoja antaa erinomaisen tuen lapsen selälle ja niskalle. Luonnollisesti mukana on myös turvavyöt. Lapsen nukahtaessa ahkioon, on selkänoja mahdollista säätää loivaan makuuasentoon.

Ahkion takaosassa on säilytystilaa. Säilytystilaa on runsaasti myös ahkion etuosassa. Säilytystiloihin pääsee helposti käsiksi suojuksessa olevien kaksisuuntaisten vetoketjujen kautta.

Kysy Fjellpulkenin saatavuutta info@visitkoli.fi tai puhelimitse 020 735 2300.

Koko

Pinta-ala: m2
Henkilömäärä: